Sporu nijakiego nie ma bo my linuksowcy nie spieramy sie tylko prowadzimy rzeczowa dyskusje Juz nic wiecej nie dodaje bo autor postu zgubi i te pomocne odpowiedzi ktore juz padly pozdrawiam i zycze troszke wiecej cierpliwosci dla poczatkujacych
"My linuksowcy"... ee tam, kolejna sztuczna konstrukcja zbioru na potrzeby stworzenia jakiegoś stereotypu (społeczności prowadzącej nie spory a rzeczowe dyskusje ). Jak z "narodem" itd...
To byla tak mocna ironia ze myslalem ze to az widac
Przyznam Ci się otwarcie, że jej nie wyłapałem To lamer ze mnie...
Zawsze mozesz poszukac na google znaczenie slowa ironia (to tez byla ironia:) )
...trzeba mu w tym pomoc jezeli sie potrafi.
Nikt nie kupuje samochodu po to zeby w nim grzebac tyllko po to zeby nim jezdzic.
Pozdrawiam jeszcze raz, jak dla mnie mozna cala ta dyskusje usunac
Jeśli ktoś pyta "co to jest CUPS", to znaczy że chce wiedzieć, a nie traktować go jako część "cichego pośrednika".
trzeba ? kto mi każe ? to, że tu jestem jest przejawem tylko i wyłącznie moich dobrych chęci 'można' nie jest tożsame z 'trzeba'
Kupiłeś dystrybucję linuksa ? Mam nadzieję, że wybrałeś taką, która w kosztach zakupu oferuje wsparcie techniczne na zadowalającym Ciebie poziomie.
I zapewne są osoby, które kupują samochód po to, żeby w nim pogrzebać samemu, tu przerobić, tam ulepszyć itp.Tak, mi 'grzebanie' w systemie sprawia satysfakcję...
Chociażby po to, żebym mógł podać linka na nią, jak ktoś będzie się pytał, dlaczego odesłałem go do RTFM i do google'a ;-)
a wlasciwie to po co tu jestes na tym forum ??
nie , nie kupilem, mam darmowa dystrybucje, odpowiedzi 'Idz do google' tez sa tanie bardzo.
Cytat: chmooreckI zapewne są osoby, które kupują samochód po to, żeby w nim pogrzebać samemu, tu przerobić, tam ulepszyć itp.Tak, mi 'grzebanie' w systemie sprawia satysfakcję...i chwala im za to, ze takie sa, niech beda, niech tylko nie przekonuja pozostalych ze tak nalezy i trzeba bo to musi sprawiac frajde, wiekszosc uzytkownikow aut kupuje auta do jezdzenia
Cytat: zbysiupChociażby po to, żebym mógł podać linka na nią, jak ktoś będzie się pytał, dlaczego odesłałem go do RTFM i do google'a ;-)juz mowilem zrobmy przekierowanie forum.linux.pl na www.google.pl
Ktoś ci mówił o darmowej pomocy technicznej 7/24 ? jeśli tak to cię okłamał...
Spodziewałeś się, że będziesz musiał kilku nowych rzeczy się nauczyć ? A może tutaj również zostałeś wprowadzony w błąd ?
Może po prostu linuks jeszcze nie jest gotowy na bycie niezawodnym w każdej sytuacji i dogodzenie każdemu użytkownikowi ? Jest taki system ? Jest jakikolwiek wytwór człowieka spełniający te warunki ?
Zauważyłeś żebym przekonywał każdego do linuksa ? Jest jakiś przymus, żeby go używać ?
Podejrzewam, że jak będziesz miał problem z samochodem i zapytasz o radę takiego pasjonatę, to bardzo chętnie ci pomoże... (ale raczej nie przez wyremontowanie za Ciebie Twojego samochodu, raczej udzieli ci wskazówek co powinieneś sprawdzić)