Czyli co nie mogę zainstalować Steama? Bo z tego mi wyświetla Google Tłumacz że tak?
Przepraszam, ale bede wredny...
- Czy my Ci czegoś zabranialiśmy że nie możesz ?
- Ciężko sprawdzić czy się da ?
- Tak, dobrze zrozumiałeś google tłumacza, da się zainstalować i w linku masz też napisane co on ma zrobić.
Poza tym jestem zawiedziony poziomem pytania.
Chciałbym żebyś o tym wiedział.
1. Na pierwszy rzut oka nie widać tytułu, więc nie widać skąd ten twój komunikat się urwał ( dobra nie twoja wina, może musze się nauczyć czytać tytuły )
2. Nie napisałeś jaki masz system, czyli dystrybucje linuxa ( moze coś dodali do twojego sysyemu i nie działa już )
A jak ktoś przetestuje jak np. używa Gentoo i nie wie jakiego Ty używasz ?
3. Nie podałeś wyniku z terminala żeby porównąć czy masz tak samo jak on w tym linku.
( to pierwszy punkt w celu szukania rozwiązania problemu w linuxie zazwyczaj )
Jeśli zrobisz sobie krzywde to nie przez nas, bo nie podaleś nam to oco prosiliśmy.
4. Jaki masz problem ? Jeśli stwierdziłeś po google translatorze że możesz zainstalować, to w czym problem ?
Nie uffasz linuxowi ? Boisz się dystrybucji linuxa ? Boisz się że coś zepsujesz ?
Jeśli masz wątpliwości to pisz odrazu, ale pisz też czemu,
bo my czasami otwieramy oczy i się dziwimy oco mu chodzi, przecie ma napisane czarno na białym, czyli np. Tobie.
5. Wniosek: Proszę pisać pełnymi, wyczerpującymi zdaniami abyśmy mogli dobrze zrozumieć i pomóc najlepiej jak możemy.
Dziękuję za uprzejmość, życzę miłego dnia.