Nowe posty

xx Nie działa mi Team Speak 3 (13)
Wczoraj o 08:56:37
xx Mint czy Knoppix, który lepszy jako system z USB (1)
2020-10-28, 20:24:25
xx Framebuffer 640x5760 => 2560x1400. "pocięcie" pamięci framebuffer (2)
2020-10-26, 22:06:34
xx kontrola dostępu (1)
2020-10-26, 07:47:58
xx Użytkownicy należący do grupy (1)
2020-10-26, 07:44:46
xx Klawiatura nie działa po włączeniu Ubuntu (3)
2020-10-25, 19:23:34
xx Szkielet z getops (3)
2020-10-25, 15:06:20
xx 2 adresy na jednej sieciówce - brak pingu (1)
2020-10-22, 14:09:22
xx Knoppix z polską klawiaturą. Czy tak się da w ogóle? (5)
2020-10-20, 21:31:47
xx DNF autouzupełnianie (0)
2020-10-20, 18:18:23

Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Pokaż wątki -

Strony: [1]
1
Sieć / Problem z PPPoE
« dnia: 2008-04-07, 22:05:04 »
A wieć tak mam neta który do prawidłowego działania wymaga podania loginu i hasła i teraz pytanie jak skonfigurować to a zeby działało to na linuxie bo w windowsie jest to banalnie proste. Odrazu mówie ze net bedzie chodził na karcie sieciowej poprostu jestem w sieci i chce odpalic na komputerze ktory ma linuxa neta. Probowałem z ppp oraz pppocconfig ale tam raczej sa to ustawienia wtedy jakbym miał modem i chcial neta przez modem a ja chce zeby szedł przez karte siecowa bo modem jest zainstalowany na serwerze. No wiem co nalezy skonfigurowac azeby to zaczeło działac linux debian 4.

Strony: [1]