Nowe posty

Autor Wątek: fluxbox tabs  (Przeczytany 8659 razy)

Offline Kamil Klimek

  • Users
  • Nowy na forum
  • *
  • Wiadomości: 24
    • Zobacz profil
fluxbox tabs
« dnia: 2005-08-10, 18:04:31 »
Distro: PLD
Środowisko graficzne: X11/KDE 3.4.1

Mam taki problem... jak przegladam strony internetowe to wyswietla mi sie strasznie dziwna czcionka. nie wazne czy to mozilla, mozilla ff, opera czy konqueror... czcionka ta jest dosc nieczytelna... niektore znaki sa o pare pixeli wieksze. Jak przegladam w konquerorze pliki systemowe to wszystko jest w porzadku... czy ktos moze mi pomoc?

Offline

  • Users
  • Prawie jak Guru
  • ****
  • Wiadomości: 452
    • Zobacz profil
fluxbox tabs
« Odpowiedź #1 dnia: 2005-08-11, 12:13:57 »
używam Bitstream Vera Sans Mono (11) i nie ma problemu w Operze :) choć przyznam się, że trochę próbowałam metodą prób i błędów ze względu na kodowanie polskich znaczków :D
Ściemniać to my, ale nie nam :P

Offline kamil

  • Users
  • Nowy na forum
  • *
  • Wiadomości: 37
    • Zobacz profil
fluxbox tabs
« Odpowiedź #2 dnia: 2005-08-10, 17:09:58 »
Ostanio zainstalowałem sobie Auroxa 10.2, razem z nim fluxboxa 9.10.Pytanie:Dlaczego nie działają tabs??(w init wszystko ustawione)Czy to wina wersji??

Offline Marcin Kaminski

  • Users
  • Nowy na forum
  • *
  • Wiadomości: 14
    • Zobacz profil
fluxbox tabs
« Odpowiedź #3 dnia: 2005-09-23, 23:07:38 »
2005-08-10 17:09:58 pingwiarz napisał:

> Ostanio zainstalowałem sobie Auroxa 10.2, razem z nim fluxboxa 9.10.Pytanie:Dlaczego nie
 > działają tabs??(w init wszystko ustawione)Czy to wina wersji??

Może wyjdę na ciemnego ale co to jest "tabs" we fluxboxie? Pytam z ciekawości bo sam ostatnio używam fluxa (0.9.13) i nie bardzo wiem o co Ci chodzi (może ma on coś użytecznego czego jeszcze nie odkryłem)