Archiwum > Archiwum

Nowe forum - do moderatorów

<< < (6/6)

xis:
Część!
No to ładuj się na wiki (http://wiki.linux.pl)i, tam znajdziesz wszystkie informacje jak podjąć współpracę :)

Trivelt:
Wprawdzie temat nowy już nie jest ale i ja się wypowiem.

Uważam że przydałaby się zmiana skryptu. Oczywiście phpBB nie powinno się nawet brać pod uwagę. Osobiście administruję kilka for opartych na IPB oraz MyBB, i nietrudno było mi  zauważyć że Invision Power Board jest jednym z najlepszych skryptów for. I takie forum wcale nie musi wyglądać jak dziesiątki innych. Do IPB są setki modyfikacji, skinów etc....

Jeżeli decyzją byłoby jedynie unowocześnienie obecnego forum, trzeba by się naprawdę postarać. Jeśli chodzi o funkcjonalnośc i wygląd trochę to jednak odstaje od reszty (chociaż oczywiście od phpBB jest i tak lepsze:P ). Należałoby wprowadzić wiele funkcji, jak chociaż ostrzeżenia userów czy przyklejanie wątków. W kwesti programowania niestety dopiero się kształcę, tak więc nie będę miał możliwości udzielić pomocy w tym zakresie.

Pozdrawiam
Informatyk

raavs:
2007-08-02 16:38:57 Informatyk napisał:

> Uważam że przydałaby się zmiana skryptu. Oczywiście phpBB nie powinno się nawet brać pod uwagę.
 > Osobiście administruję kilka for opartych na IPB oraz MyBB, i nietrudno było mi  zauważyć że
 > Invision Power Board jest jednym z najlepszych skryptów for. I takie forum wcale nie musi
 > wyglądać jak dziesiątki innych. Do IPB są setki modyfikacji, skinów etc....
 > Jeżeli decyzją byłoby jedynie unowocześnienie obecnego forum, trzeba by się naprawdę postarać.
 > Jeśli chodzi o funkcjonalnośc i wygląd trochę to jednak odstaje od reszty (chociaż oczywiście od
 > phpBB jest i tak lepsze:P ). Należałoby wprowadzić wiele funkcji, jak chociaż ostrzeżenia userów

hmmm.. bardzo interesujace podejscie..
ja mysle ze to twoje zauroczenie IPB oraz MyBB krytykuja np phpbb...
no coz kazdy ma wlasne zdanie na temat for i nikomu tego zdania nie mozna zabronic...

mysle ze twoje zdanie:
 > Invision Power Board jest jednym z najlepszych skryptów for...
powinno brzmiec:
"mysle ze IPB jest jednym z najlepszych skryptow for..."

ja mysle ze decyzja co do skryptu forum juz zostala podjeta wiec nie ma sensu zmieniac na ostatnia chwile wszystkiego tego co zostalo juz w pewnym znaczeniu wykonane..

pozdrawiam ;)

Trivelt:
2007-08-05 09:08:21 raavs napisał:

> 2007-08-02 16:38:57 Informatyk napisał:
 >
 >  > Uważam że przydałaby się zmiana skryptu. Oczywiście phpBB nie powinno się nawet brać pod
 > uwagę.
 >  > Osobiście administruję kilka for opartych na IPB oraz MyBB, i nietrudno było mi  zauważyć
 > że
 >  > Invision Power Board jest jednym z najlepszych skryptów for. I takie forum wcale nie
 > musi
 >  > wyglądać jak dziesiątki innych. Do IPB są setki modyfikacji, skinów etc....
 >  > Jeżeli decyzją byłoby jedynie unowocześnienie obecnego forum, trzeba by się naprawdę
 > postarać.
 >  > Jeśli chodzi o funkcjonalnośc i wygląd trochę to jednak odstaje od reszty (chociaż
 > oczywiście od
 >  > phpBB jest i tak lepsze:P ). Należałoby wprowadzić wiele funkcji, jak chociaż ostrzeżenia
 > userów
 >
 > hmmm.. bardzo interesujace podejscie..
 > ja mysle ze to twoje zauroczenie IPB oraz MyBB krytykuja np phpbb...
 > no coz kazdy ma wlasne zdanie na temat for i nikomu tego zdania nie mozna zabronic...
 >
 > mysle ze twoje zdanie:
 >  > Invision Power Board jest jednym z najlepszych skryptów for...
 > powinno brzmiec:
 > "mysle ze IPB jest jednym z najlepszych skryptow for..."
 >
 > ja mysle ze decyzja co do skryptu forum juz zostala podjeta wiec nie ma sensu zmieniac na
 > ostatnia chwile wszystkiego tego co zostalo juz w pewnym znaczeniu wykonane..
 >
 > pozdrawiam ;)
 >
 >

Tak, obecnie wiadomo już raczej jaki skrypt wprowadzimy.

PS. Nie jest to temat o nazwie "jaki skrypt forum jest najlepszy?" więc nie Offtopicujmy :P Na nowym forum proponuję założyć taki wątek ;)

raavs:
> Tak, obecnie wiadomo już raczej jaki skrypt wprowadzimy.
 >
 > PS. Nie jest to temat o nazwie "jaki skrypt forum jest najlepszy?" więc nie
 > Offtopicujmy :P Na nowym forum proponuję założyć taki wątek ;)

hehe mysle ze napewno taki temat zaistnieje [predzej czy pozniej] ;) szacunek ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej