2007-02-27 09:56:23 grzesiek2012 napisał:
> witam ja w sprawie linuxa mandrive chcialbym nabyc go czy muglby pan wyslac i prosze o kontakt
> muj ... << mÓj >>> nr gg 3555348
Przepraszam z góry jeśli ktoś się poczuje urażony, ale czy każdemu K... osobiście muszę mówić, żeby nie zaśmiecał wątku ? Ludzie kontaktujcie się MAILEM, MAILEM!! Wątek staje się nieczytelny, niepotrzebnie ludzie tracą czas na szukanie sensownych informacji. Na forum na ten dział zaglądam stosunkowo rzadko. Na maile najczęściej odpowiadam w pół godziny po jego otrzymaniu, chyba ze nie znajduje się przy komputerze wtedy czas się wydłuża. NIE SPRZEDAJĘ linuksa tylko go rozdaję, płacisz jedynie za wysyłkę pocztową i koszt płytki. Możliwe też jest podwiezienie płytki w okolicach Mrągowa, zwracasz mi wtedy za gaz. Generalnie nic nie biorę, nawet za dowiezienie. Miłego używania systemu! Pamiętajcie! MYŚL - MAIL! e-mail , poczta elektroniczna, jeszcze ktoś nie rozumie ? POCZTA!! MAIL.
Mój adres mailowy to:
wojciech (małpa ) gosiewski (kropka) pl
zamiast (małpa) wstawiasz @
zamiast (kropka) wstawiasz .
Jak nie poradzisz sobie nawet z tym mailem to kontakt przez gg: 5663253. Ostrzegam, wtedy może się znacząco wydłużyć kontakt, gdyż na maile odpowiadam znacznie częściej!!