Nowe posty

xx Jak usunąć kilka dowiązań twardych jednym poleceniem. (3)
2019-06-14, 12:12:10
xx Skrypt sprawdzający miejsce na dysku (1)
2019-06-13, 13:55:00
xx Samba server (3)
2019-06-10, 17:01:44
xx Skrypt tworzący użytkownika (3)
2019-06-07, 17:11:55
xx Jaki serwis komp. we Wrocławiu (0)
2019-06-06, 12:39:23
xx serwer wydruku (1)
2019-06-04, 13:57:58
xx mod_security i roundcube (0)
2019-05-27, 14:27:03
xx Touchpad po pewnym losowym czasie przestaje reagować (33)
2019-05-27, 10:14:21
xx [ROZWIĄZANY] przygotowanie zeskanowanego pdf do OCR (6)
2019-05-24, 14:46:43
xx Przydatne Linki (1)
2019-05-23, 18:05:04

Autor Wątek: mozilla  (Przeczytany 856 razy)

Offline

  • Users
  • Nowy na forum
  • *
  • Wiadomości: 24
    • Zobacz profil
mozilla
« dnia: 2006-10-15, 19:31:08 »
Witam:)
Mam maly problemik -  sciagnalem flashplayera   , rozpakowalem - skoiowalem do katalogu plugins i odpalilem  mozilla $ . Tak to niby powinno wygladac:)
Ale niestety tak nie jest - mozilla mi sie odpala - popalam jakas stronke - np www.o2.pl - 3 sek i mi sie wylacza:)
Wie ktos co to moze byc?

Offline Robert

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Wiadomości: 2495
    • Zobacz profil
mozilla
« Odpowiedź #1 dnia: 2006-10-15, 21:28:50 »
Moze wadliwy flashplayer?

Ja miałem podobne przygody z firefoxem, jak zaczałem sciągać themes. Jak je wy..*...łem,  (trochę było przy tym roboty), wszystko wróciło do normy.

------------------------------
* Tu każdy niech sobie wstawi to, co czego używa najczęściej w tym miejscu :-)
Zanim popełnisz grafomaństwo: 1 | 2 | 3
Baza RPM Jak szukać informacji

Offline

  • Users
  • Nowy na forum
  • *
  • Wiadomości: 24
    • Zobacz profil
mozilla
« Odpowiedź #2 dnia: 2006-10-15, 23:16:08 »
Wystarczylo skopiowac libflashplayer.so do /usr/lib/mozilla/plugins :)
Ten wczesniejszy co kopiowalem jakis wadliwy byl.Wszystko gra i huczy :D
Dzieki za pomoc