Sprzęt > Karty muzyczne
dzwiek
maverick44:
Witam! Otoz zainstalowalem ze zrodel gnu gg2 , niestety proba uruchomienia tego programu konczy sie o to takimi komunikatami :(
maverick@backfire:~$ gg2
** (process:24044): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin
** (process:24044): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin a away
** (process:24044): WARNING **: Unable to read configuration file for plugin g adu-gadu
** (:24044): WARNING **: Nie mo¿na odczytaæ pliku z konfiguracj± wtyc zki docklet-dockapp
** (:24044): WARNING **: Nie mo¿na odczytaæ pliku z konfiguracj± wtyc zki sms
** (:24044): WARNING **: Nie mo¿na odczytaæ pliku z konfiguracj± wtyc zki aktualizacji
** (:24044): WARNING **: Nie mo¿na odczytaæ pliku z konfiguracj± wtyc zki xosd
** (:24044): WARNING **: Nie mo¿na odczytaæ pliku z konfiguracj± wtyc zki
** (:24044): WARNING **: Nie mo¿na odczytaæ pliku z konfiguracj± wtyc zki jabber
** (:24044): WARNING **: Nie mo¿na odczytaæ pliku z konfiguracj± wtyc zki GUI, nie martw siê
Naruszenie ochrony pamiêci
Dodam ze configure przeszlo bez zadnych bledow i instalacja tez, czego to mzoe byc wina , dzieki za kazda pomoc.
Pozdrawiam!
Xax79:
Problemu z Gnu Gadu rozwiazac Ci nie pomoge bo pojecia nie mam o co chodzi. Jezeli potrzebujesz komunikatora tylko do protokolu gadu to polecam program Kadu (www.kadu.net), w chwili obecnej najlepszy komunikator do gadulca.
Maciek_Rutecki:
2005-05-20 01:32:04 maverick44 napisał:
> Witam! Otoz zainstalowalem ze zrodel gnu gg2 , niestety proba uruchomienia tego programu konczy
> sie o to takimi komunikatami :(
> maverick@backfire:~$ gg2
>
[...]
> Dodam ze configure przeszlo bez zadnych bledow i instalacja tez, czego to mzoe byc wina ,
> dzieki za kazda pomoc.
> Pozdrawiam!
>
Witam
[off-topic] Zrezygnuj z gg2, bo szkoda nerwow....
Sprobuj nastepujacych rzeczy:
Jesli posiadasz pliki w katalogu ~/.gg2 (jest to katalog ukryty w katalogu domowym):
config
jabber
gadu_gadu
To w kazdym z nich zmien opcje \\"autoconnect\\" na \\"0\\":
autoconnect 0
Sprobuj uruchomic i na przyszlosc nie wlaczaj w opcjach automatycznego laczenia z serwerem.
Gdy to nie pomoze to upewnij sie, czy znowu nie wlaczyl sie autoconnect i usun plik \\"modules.load\\".
--
Maciek
tomekg85:
witam zainstalowalem niedawno mdk 10.0 i mam problem z dziwiekiem. dzwieku nie ma. posiadam karte ESS audio drive i niestety nawet jej nie wykrywa w menadzeze urzadzen, karta dziala sprawnie pod windowsem. patrzylem na stronie alsy i jest tam ta karta, wiec powinno obslugiwac, nigdy takiego problemu nie mialem i nie wiem co mam zrobic, z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
chmooreck:
zacznij od alsaconf
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej