Sprzęt > Karty graficzne
zakupy
Zbooj:
Witam
Uruchomilem sobie dzis czujniki na plycie i pokazuja sie w Gkrellmie. Problem w tym ze nie podobaja mi sie ich nazwy np. procesor nazywa sie Temp2 :/ Przegladałem wiec sensor.conf ale tam w co drugiej linijce jest wspomniany w manualu Gkrellma \\"label\\". Ma ktos jakis pomysł?
Maciek_Rutecki:
2005-05-19 19:23:38 Zbooj napisał:
> Witam
>
> Uruchomilem sobie dzis czujniki na plycie i pokazuja sie w Gkrellmie. Problem w tym ze nie
> podobaja mi sie ich nazwy np. procesor nazywa sie Temp2 :/ Przegladałem wiec sensor.conf ale
> tam w co drugiej linijce jest wspomniany w manualu Gkrellma \\"label\\". Ma ktos jakis
> pomysł?
>
>
Witam
Nie pamietam jak to szlo, ale na pewno w opcjach gkrellm jest zmiana nazwy.
--
Maciek
Zbooj:
2005-05-19 21:36:05 Maciek_Rutecki napisał:
> 2005-05-19 19:23:38 Zbooj napisał:
>
> > Witam
> >
> > Uruchomilem sobie dzis czujniki na plycie i pokazuja sie w Gkrellmie. Problem w tym ze
> nie
> > podobaja mi sie ich nazwy np. procesor nazywa sie Temp2 :/ Przegladałem wiec sensor.conf
> ale
> > tam w co drugiej linijce jest wspomniany w manualu Gkrellma \\"label\\". Ma ktos
> jakis
> > pomysł?
> >
> >
>
> Witam
>
> Nie pamietam jak to szlo, ale na pewno w opcjach gkrellm jest zmiana nazwy.
>
> --
> Maciek
>
Tyle to ja tez wiem :/
Maciek_Rutecki:
2005-05-20 10:11:05 Zbooj napisał:
> >
> Tyle to ja tez wiem :/
Witam
Prawym przyciskiem myszy na gkrellm-> ustawienia-> wbudowane funkcje ->czujniki-> ustawienia->temperatury
Zaznaczasz \\"Wlacz\\" przy wybranym czujniku i klikasz podwojnie na jego etykiecie
--
Maciek
Zbooj:
2005-05-20 10:47:51 Maciek_Rutecki napisał:
> 2005-05-20 10:11:05 Zbooj napisał:
>
> > >
> > Tyle to ja tez wiem :/
>
> Witam
>
> Prawym przyciskiem myszy na gkrellm-> ustawienia-> wbudowane funkcje ->czujniki->
> ustawienia->temperatury
>
> Zaznaczasz \\"Wlacz\\" przy wybranym czujniku i klikasz podwojnie na jego etykiecie
>
> --
> Maciek
Thx, its working ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej