Sprzęt > Karty graficzne

zakupy

(1/2) > >>

Zbooj:
Witam

Uruchomilem sobie dzis czujniki na plycie i pokazuja sie w Gkrellmie. Problem w tym ze nie podobaja mi sie ich nazwy np. procesor nazywa sie Temp2 :/ Przegladałem wiec sensor.conf ale tam w co drugiej linijce jest wspomniany w manualu Gkrellma \\"label\\". Ma ktos jakis pomysł?

Maciek_Rutecki:
2005-05-19 19:23:38 Zbooj napisał:

> Witam
 >
 > Uruchomilem sobie dzis czujniki na plycie i pokazuja sie w Gkrellmie. Problem w tym ze nie
 > podobaja mi sie ich nazwy np. procesor nazywa sie Temp2 :/ Przegladałem wiec sensor.conf ale
 > tam w co drugiej linijce jest wspomniany w manualu Gkrellma \\"label\\". Ma ktos jakis
 > pomysł?
 >
 >

Witam

Nie pamietam jak to szlo, ale na pewno w opcjach gkrellm jest zmiana nazwy.

--
Maciek

Zbooj:
2005-05-19 21:36:05 Maciek_Rutecki napisał:

> 2005-05-19 19:23:38 Zbooj napisał:
 >
 > > Witam
 >  >
 >  > Uruchomilem sobie dzis czujniki na plycie i pokazuja sie w Gkrellmie. Problem w tym ze
 > nie
 >  > podobaja mi sie ich nazwy np. procesor nazywa sie Temp2 :/ Przegladałem wiec sensor.conf
 > ale
 >  > tam w co drugiej linijce jest wspomniany w manualu Gkrellma \\"label\\". Ma ktos
 > jakis
 >  > pomysł?
 >  >
 >  >
 >
 > Witam
 >
 > Nie pamietam jak to szlo, ale na pewno w opcjach gkrellm jest zmiana nazwy.
 >
 > --
 > Maciek
 >
Tyle to ja tez wiem :/

Maciek_Rutecki:
2005-05-20 10:11:05 Zbooj napisał:

>  >
 > Tyle to ja tez wiem :/

Witam

Prawym przyciskiem myszy na gkrellm-> ustawienia-> wbudowane funkcje ->czujniki-> ustawienia->temperatury

Zaznaczasz \\"Wlacz\\" przy wybranym czujniku i klikasz podwojnie na jego etykiecie

--
Maciek

Zbooj:
2005-05-20 10:47:51 Maciek_Rutecki napisał:

> 2005-05-20 10:11:05 Zbooj napisał:
 >
 >  >  >
 >  > Tyle to ja tez wiem :/
 >
 > Witam
 >
 > Prawym przyciskiem myszy na gkrellm-> ustawienia-> wbudowane funkcje ->czujniki->
 > ustawienia->temperatury
 >
 > Zaznaczasz \\"Wlacz\\" przy wybranym czujniku i klikasz podwojnie na jego etykiecie
 >
 > --
 > Maciek

Thx, its working ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej