Nowe posty

xx Instalacja Debian10 problem z instalacją GRUBa na RAID5 (5)
Wczoraj o 17:58:57
xx AMD Ryzen 5 3500U (11)
2019-10-14, 18:29:46
xx Konfiguracja directadmina (0)
2019-10-13, 03:18:36
xx Problem z instalacją sterowników TL-WN821N (4)
2019-10-11, 23:15:00
xx Sprzet z Linuxem (1)
2019-10-11, 10:06:24
xx nadpisanie partycji domowej (6)
2019-10-03, 03:27:28
xx Screen flickering Deepin (4)
2019-10-02, 20:32:56
xx Pisanie bezpiecznych skryptow. (0)
2019-10-01, 19:42:01
xx Ciągle pojawiają się nowe wpisy w auth.log (1)
2019-09-27, 21:09:45
xx Pblem z montowaniem dysku sieciowego (3)
2019-09-22, 22:05:08

Autor Wątek: Brak alarmu w Korganizer.  (Przeczytany 1568 razy)

Offline Piotr

  • Users
  • Nowy na forum
  • *
  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
Brak alarmu w Korganizer.
« dnia: 2006-07-06, 18:28:14 »
Witam mam problem z uruchomieniem neta na susie 10.1 mam karte sieciowa Ralink Turbo Wireless LAN Card. Probowalem pobrac sterowniki ze strony producenta sa jakies do linuksa ale nie moglem ich zainstalowac (polecenia make i make instal) wy skakiwal blad ze procesor jest nie taki prznajmniej tak to zrozumialem mam Athlona 64 3200+. Jak mam to zrobic i skad wziasc dobre sterowniki? Mialem linuksa tylko 1 dzien dlatego prosze o jak naj prostrze wytlumaczenie.

Offline Jacek Kowalczyk

  • Users
  • Stały bywalec
  • ***
  • Wiadomości: 175
    • Zobacz profil
Brak alarmu w Korganizer.
« Odpowiedź #1 dnia: 2006-07-06, 15:19:54 »
Debian 2.6.8-3-686 KDE 3.3.2. System postawiony ostatnio na gruzach starego Debiana z KDE.
Nagle przestał działać alarm (przypominacz o terminach) w Korganizer. Robiłem update, upgrade, sprawdzałem konfigurację Korganizer'a, szukałem w intenecie. Wygląda, że nikt poza mną nie ma z tym problemu. Może ktoś wie dlaczego?

Offline Piotr Chmura

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Wiadomości: 5060
    • Zobacz profil
Brak alarmu w Korganizer.
« Odpowiedź #2 dnia: 2006-07-06, 18:08:55 »
skoro to jest przypominacz, to pewnie ma chodzic jakis jego daemon... poszukaj czegos o podobnej nazwie z d na koncu... i sprobuj uruchomic