Inne > Inne

Nowe forum

(1/4) > >>

marcin76:
czy jest jakas nadzieja na  Shockwave szukalem wszedzie i niestety nigdzie nie ma odpowiedzi :( mam male dziecko no i gra sobie ono na stronce cartonnetwork.pl zrobilem przesiadke na linuxa bo mi sie juz nudzilo odinstalowywanie dialerow i innego swinstwa ale tu wielka niespodzianka niestety nie ma mozliwosci grania na podanej stronce a to dyskwalifikuje calkowicie linuxa :(  bede wdzieczny za wszelka pomac
pozdrawiam
Marcin

paka:
Nie rozumiem troche co masz na mysli, czy nie mozesz znalezc sterownikow czy cos ci sie psuje. Jesli psuje sie dzwiek to wlasnie chce zalozyc nowy temat.

Jesli chodzi o pluginy www.macromedia.com tam sciagasz do linuxa i powinno smigac.

Pozdrawiam

marcin76:
2005-05-16 00:36:44 paka napisał:
temat.
 >
 > Jesli chodzi o pluginy www.macromedia.com tam sciagasz do linuxa i powinno smigac.
 >
 > Pozdrawiam
flashplayer pod linuxa tam jest ale Shockwave niestety pod linuxa nie ma a na stronce cartonnetwork to jest wymagane jak ta strona nie bedzie dzialac to mnie moje dziecie powiesi :P no ale uparlem sie i bede kombinowal na cedege albo wine odpalic przegladarke z plugami pod winde moze sie powiedzie jak nie to niestety ale linux do kosza i spowrotem winda
pozdrawiam
Marcin

xadmi:
Firefox pl  , baza rozszerzeń , tam jest.

de_laurent:
Z tego co mi wiadomo, to macromedia nas olala i nie zrobila shockwave dla linuxa... Rozwiazaniem moze byc platny crossover...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej