1. Jeszcze raz powiesz
w Polszy... Ten kraj się nazywa Polska, rozumiesz, trollu? Jak się nie podoba, to wypier*laj do swojej ukochanej moskwy, do swoich ukochanych Białorusinów, rosjan i Kazachów. (kapitalizacja zamierzona)
2. "Problemy" z którymi przychodzisz na ogół występują
tylko u ciebie i nie dają się odtworzyć gdzie indziej. Może gdzieś na płycie głównej zawieruszyła się cynfolia z czapeczki i robi zwarcie?
3. Jeżeli MAC ci odpowiada (żyjemy w wolnym kraju) to przenieś się na stosowne fora. Tam chętnie wyjaśnią, jak rozszerzyć pamięć wlutowaną w płytę główną, jak rozszerzyć SSD wlutowane w płytę główną czy jak wymienić wlutowane CPU upalone linią 50V przebiegającą pin obok linii idącej prosto do cora bez żadnych zabezpieczeń tuż pod jedynym miejscem, gdzie wcieknie ciecz z zalanej klawiatury. I że jak nie ma zasięgu, to źle trzymasz, a jak się sprzęt złoży w miejscu do tego niezaprojektowanym, to go źle przechowujesz. Ale żadna z tych rzeczy nie znajdzie zrozumienia na forum
Linuksowym... Na przykład to, że chcesz kupić obudowę do Japka. Proszę,
link do stosownego forum jest tutaj. Popatrzmy na pierwsze z brzegu topiki niezawodnego, niezatapialnego, przyjaznego i stabilnego sprzętu Apple (topiki z
pierwszego ekranu forum):
* Downgrade z macOS Sierra do OS X Yosemite [PORADNIK]
* Nie można zalogować się do facetime & imessage
* Funkcja przenieś do ... z poziomu menu nie działa
* Macbook nie włącza sie po wymianie pamięci ram
* MBP 2015 nie rozpoznaje zasilaczy.
* Aplikacja Netflix ze straszną jakością
* iPad Pro 12'9 2021 - ekran pękł ,,sam z siebie"
* ddzielnny kanał Wifi metodą na problemy z klawiaturą i myszką bluetooth od Apple?
* Centrum sterowania (HomePod Mini) nie wie która jest godzina?
* VoLTE w Plusie na iPSE2016 nie działa
No problemy jak z jakimś, tfu, Linuksem albo tfu, Androidem na jakimś tfu, podrzędnym sprzęcie normalnie.
Tak, wiem, prawda w prawdzie bolała, boli i zawsze będzie boleć
człowieku, ty byś prawdy nie poznał jakbyś się o nią potknął...
Z mojej strony EOT. Znudziło mi się karmienie trolla.