2005-12-17 23:24:12 xis napisał:
> 2005-12-17 23:04:26 winsekt napisał:
>
> > właśnie kładę się spać:) i nie muszę jeść kaszanki na kolację;) szkoda że muszę ją
> czytać:D
>
> Mam gorący apel do wszystkich czytających ten wątek.
>
> Autor tego topiku wyraźnie dał do zrozumienia, że nie obchodzą go fakty i rzeczowa dyskusja na
> ten temat. Zaprzecza sam sobie wyjmując zdania z kontekstu, a następnie zarzucając tę czynność
> innym. Nie wysunął ani jednego sensownego argumentu, odpowiada jedynie na uwagi kompletnie nie
> związane z 'problemem', który porusza. W temacie zadał pytanie, na które od razu odpowiedział
> nie opierając się o żadną analizę.
>
> To zwykły troll i nawet nie jest zbyt sprytny. Dyskusja z nim nie wnosi niczego poza
> 'przepychankami'. Na innym forum pewnie teraz chwali się, że 'rozwala' całą społeczność Open
> Source, mimo, że do prawdziwej 'walki' nawet nie przystąpił.
>
> Osobiście żal mi tego człowieka, bo - o ile jestem w stanie zrozumieć powody, dla których
> microsoft gada brednie przy porównaniach Linux-windows (Bill po prostu chce zarabiać, co jest
> normalne) - ten człowiek jest przez ms okradany i jeszcze ich broni.
>
> Dlatego proszę wszystkich czytających ten wątek:
>
> Nie karmcie trolla, dajmy już sobie z nim luz.
>
> A jak ktoś chce używać windowsa - niech używa. Co nam do tego? Przecież nie zmuszamy nikogo do
> 'czytania kaszany'

>
> Pozdrawiam użytkowników Linuksa
Człowieku nie odróżniasz podstawowych pojęć:SYSTEM i OPROGRAMOWANIE -to o czym chcesz się wdać w dyskusje?
Na pytanie ile czasu zajmie Ci konfiguracja oprogramowania, odpowiadsz o czasie wgrania systemu(nierzeczowo zresztą)
Niech nikogo nie dziwi, że nie odpowiadam na takie posty!,bo uważam że byłoby to bezsensowne.
Powiem krótko...podpisz sie pod moim przedostatnim postem, po części jest on skierowany do Ciebie