Cześć , to jest juz poprostu straszne ;( Nie wiem jak temu zapobiec. Próbowałem już różnych programów do ściągania torrentów takich jak : wine + utorrent , ktorrent ,transmission .
Wine +utorrent pochodził z 2 dni . A potem już tylko po włączeniu i odczekaniu 5 sekund zawieszał system . Ktorrent chodził ok. 10 h , później przy próbie nawiązania połączenia z trackerami zawieszał system . Transmission (najbardizej mi się spodobał , taki prosty a jednak ładny wygląd -chciałbym przy nim zostać ) zawiesza się np. przy kasacji torrenta z listy czy dodawaniu jakiegoś .
Prosze o pomoc co może być napsute w systemie . Bo chyba tylko w systemie ,gdy 3 różne programy torrentowe się zawieszaja!
Czy jest możliwość , że programy kolidują jakoś ze sterami z MICROSOFT WINDOWSA mojej sieciówki ?? Chodzi o radiówke WL-8303 ,stery z MICROSOFT WINDOWSA przez ndiswrappera mam

EDIT
zainstalowałem bittornado i to samo jak się połączył i zaczął ściągać to zaraz zwiecha .
I jeszcze info do tranmission - nie zawiesza sie jednak przy dodawaniu i usuwaniu torrentów z listy ( ten problem znikł ) , lecz również przy łączeniu do trackerów , peerów ,seedów etc ;C
Prosze o pomoc !