Środowiska graficzne > XFCE

Nie mam menu-xfce

(1/3) > >>

Mandrive:
Witam, mam problem. Mam Radeona X700 i na Fedorze 4 zainstalowałem paczke ze sterami do ATI, ale mimo to nie mam akceleracji. Odpaliłem fglrxconfig, skonfigurowałem, ale dalej nie mam akceleracji. Sterowniki wyglądają na dobrze zainstalowane (ściągnięte ze strony ATI - paczka instalacyjna 60mb). Co robic?

Xax79:
2005-11-26 20:41:48 Mandrive napisał:

> Witam, mam problem. Mam Radeona X700 i na Fedorze 4 zainstalowałem paczke ze sterami do ATI, ale
 > mimo to nie mam akceleracji. Odpaliłem fglrxconfig, skonfigurowałem, ale dalej nie mam
 > akceleracji. Sterowniki wyglądają na dobrze zainstalowane (ściągnięte ze strony ATI - paczka
 > instalacyjna 60mb). Co robic?

Kupic nvidie :)

Zarty, zartami ale sam mam radeona. Wspomoz sie tym artykulem, na jego podstawie moge na moim Gentoo grac w americas army :)
http://odin.prohosting.com/wedge01/gentoo-radeon-faq.html

PS To dla Gentoo, fakt. Ale wierze ze Ci to pomoze.

Pzdr.

G2:
Powinienem mieć w pasku taką myszke- start. Ale nie mam jej. Co musze zainstalować aby mieć start.

jk33:
2005-11-26 20:13:24 G2 napisał:

> Powinienem mieć w pasku taką myszke- start. Ale nie mam jej. Co musze zainstalować aby mieć
 > start.

Nie jestem pewien, ale czy w
xfce nie wywołuje sie menu klikając
na pulpit?

G2:
2005-11-26 20:23:09 jk33 napisał:

> 2005-11-26 20:13:24 G2 napisał:
 >
 > > Powinienem mieć w pasku taką myszke- start. Ale nie mam jej. Co musze zainstalować aby
 > mieć
 >  > start.
 >
 > Nie jestem pewien, ale czy w
 > xfce nie wywołuje sie menu klikając
 > na pulpit?

Nie chodzi mi o menu, w kde jest takie K jak sie na nie naciśnie to rozwija sie lisa internet  gry itp. w xfce nie mam takiej rzeczy :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej