Środowiska graficzne > XFCE
Nie mam menu-xfce
Mandrive:
Witam, mam problem. Mam Radeona X700 i na Fedorze 4 zainstalowałem paczke ze sterami do ATI, ale mimo to nie mam akceleracji. Odpaliłem fglrxconfig, skonfigurowałem, ale dalej nie mam akceleracji. Sterowniki wyglądają na dobrze zainstalowane (ściągnięte ze strony ATI - paczka instalacyjna 60mb). Co robic?
Xax79:
2005-11-26 20:41:48 Mandrive napisał:
> Witam, mam problem. Mam Radeona X700 i na Fedorze 4 zainstalowałem paczke ze sterami do ATI, ale
> mimo to nie mam akceleracji. Odpaliłem fglrxconfig, skonfigurowałem, ale dalej nie mam
> akceleracji. Sterowniki wyglądają na dobrze zainstalowane (ściągnięte ze strony ATI - paczka
> instalacyjna 60mb). Co robic?
Kupic nvidie :)
Zarty, zartami ale sam mam radeona. Wspomoz sie tym artykulem, na jego podstawie moge na moim Gentoo grac w americas army :)
http://odin.prohosting.com/wedge01/gentoo-radeon-faq.html
PS To dla Gentoo, fakt. Ale wierze ze Ci to pomoze.
Pzdr.
G2:
Powinienem mieć w pasku taką myszke- start. Ale nie mam jej. Co musze zainstalować aby mieć start.
jk33:
2005-11-26 20:13:24 G2 napisał:
> Powinienem mieć w pasku taką myszke- start. Ale nie mam jej. Co musze zainstalować aby mieć
> start.
Nie jestem pewien, ale czy w
xfce nie wywołuje sie menu klikając
na pulpit?
G2:
2005-11-26 20:23:09 jk33 napisał:
> 2005-11-26 20:13:24 G2 napisał:
>
> > Powinienem mieć w pasku taką myszke- start. Ale nie mam jej. Co musze zainstalować aby
> mieć
> > start.
>
> Nie jestem pewien, ale czy w
> xfce nie wywołuje sie menu klikając
> na pulpit?
Nie chodzi mi o menu, w kde jest takie K jak sie na nie naciśnie to rozwija sie lisa internet gry itp. w xfce nie mam takiej rzeczy :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej