Nowe posty

Autor Wątek: Problem z opendchub :(  (Przeczytany 371 razy)

  • Gość
Problem z opendchub :(
« dnia: 2005-12-02, 08:52:20 »
niektóre programy wogóle się nie odpalają... sprawdziłem w konsolii wypisuje naruszenie ochrony pamięci.... wiem, że już takie topici były ale żaden nie pasuje do mojego problemu tymbardziej, że kiedyś te programy działały...co jest nie tak??

difrost

  • Gość
Problem z opendchub :(
« Odpowiedź #1 dnia: 2005-12-02, 09:58:09 »
2005-12-02 08:52:20 edpl napisał:

> niektóre programy wogóle się nie odpalają... sprawdziłem w konsolii wypisuje naruszenie ochrony
 > pamięci.... wiem, że już takie topici były ale żaden nie pasuje do mojego problemu tymbardziej,
 > że kiedyś te programy działały...co jest nie tak??

Moze by tak troche wiecej szczegolow!

  • Gość
Problem z opendchub :(
« Odpowiedź #2 dnia: 2005-12-02, 13:05:34 »

podałem to co wiem... jak wlaczam normalnie to nie wypisuje nic i sie nie wlacza, a w konsoli pisze tylko \\"naruszenie ochrony pamięci\\" i nic więcej....
dodam, że zauważyłem to przy OO i supertux

chmooreck

  • Gość
Problem z opendchub :(
« Odpowiedź #3 dnia: 2005-12-02, 13:50:18 »
2005-12-02 13:05:34 edpl napisał:

 > dodam, że zauważyłem to przy OO i supertux

a jednak bylo mozna cos dodac... kompilowales, czy z paczki ?

  • Gość
Problem z opendchub :(
« Odpowiedź #4 dnia: 2005-12-02, 14:49:38 »
2005-12-02 13:50:18 chmooreck napisał:

> 2005-12-02 13:05:34 edpl napisał:
 >
 >  > dodam, że zauważyłem to przy OO i supertux
 >
 > a jednak bylo mozna cos dodac... kompilowales, czy z paczki ?
 źle mnie zrozumiałeś... błąd występuje przy tych programach, ale mialem ich od instalacji, a wcześniej nie było problemów

  • Gość
Problem z opendchub :(
« Odpowiedź #5 dnia: 2005-12-02, 01:02:35 »
Witam

Jestem nowym uzytkownikiem OpenDCHub'a. Jako osoba poczatkujaca chcialem poprosic was o pomoc
w zapewnie blachej jak dla wtajemniczonych sprawie. Wszystko dziala jak trzeba mam tylko jeden promblem. Nie moge adminowac serverem poprzez chata DC++ sad.gif. Logoje sie na odpowiednim porcie klient DC ++ podlancza sie i koniec. Wedlug opisu ktory posiadalem przy stawianiu deamona po zalogowaniu sie na odpowiedni port powinienem podac haslo w nastepujacy sposob ,,$adminpass haslo|" . Problem w tym ze nic sie nie dzieje sad.gif, zaraz po polaczeniu sie z serverem wyskakoje mi taka notka:
,,Open DC Hub, version 0.7.14, administrators port.
All commands begin with '$' and end with '".
Probowalem formulki ktora jest zawarta w tej notce ale niestety tez nie daje to zadnych rezultatow hlip hlip. Prosil bym o pomoc w tej jakze blachej dla was zawodowcow sprawie smile.gif

Z gory dzieki za jakas pomoc.