Sprzęt > Napędy CD/DVD
Lite-On 52x24x pomużcie..
access_knight:
Mam neostrade i jest ona podzielona na routerze firmy Pentagram. Zainstalowałem sobie na Linuxie eMula i wszystko smiga. Później zainstalowałem sobie Azureusa i tu sie robią schody - mianowicie program przy tescie portu 6881 wyświetla błąd NAT i robi to na każdym porcie z podanego zakresu. program wyświetla żebym sprawdził czy na firewalu nie ma zablokowanego tego portu Sprawdziłęm i usługa NAT wygląda na włączoną. W dodatku sprawa sciągnia wygląda tak - małe pliki (filmiki itp) tak gdzies do 80 mb sciaga prawidłowo tzn transfer wacha sie w okolicach 22-29 kB/s natomiast przy plikach większych ciągnie maksymalnie 10. Co mam zrobić?
krecik-84:
Witam.. Chodzi mi o to, ze mam przegrywarke w/w i niedawno zmienialem sprzed komp.. ram proc. i cd-rw dzialala na systemie windows 98SE, teraz sobie testuje Xp pro. sp1. i zaczynaja sie problemy, potrafi zawiesic i zamulic kompa.. nie wspomne o tym, ze wogule nie chce wypalać płyt.. co moze byc przyczyną.. prosze o odpowiedz.. dziekuje z góry..
Z poważaniem:
KRECIK-84
Xax79:
Czy Tobie sie przypadkiem fora nie pomylily ? Co za smieci tu pakujesz, jeszcze z ortami az po oczach jedzie.
krecik-84:
XaX79 szukam wszendzie pomocy!!
pisalem post na linux.pl ponieważ tez na slacku pomykam, ale i wiem ze sa tutaj ludzie któży potrafią mi pomuc..
Stilgar:
2005-10-14 13:58:21 krecik-84 napisał:
> pomuc..
tego to nikt tutaj nie potrafi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej