Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i szczerze mówiąc to nawet nie wiem, czy pisze w dobrym dziale... wiec proszę o wyrozumiałość

Mój problem polega na następującym błędzie podczas instalacji sterowników do wifi compat-wireless-aircrack-jaunty-patched. Oto wyniki komendy make:
herki@herki ~/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched $ sudo make
make -C /lib/modules/2.6.35-sabayon/build M=/home/herki/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched modules
make[1]: Wejście do katalogu `/usr/src/linux-2.6.35-sabayon'
CC [M] /home/herki/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched/drivers/misc/eeprom/eeprom_93cx6.o
In file included from :0:
/home/herki/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched/include/net/compat.h:4:28: error: linux/autoconf.h: Nie ma takiego pliku ani katalogu
In file included from /home/herki/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched/include/net/compat.h:6,
from :0:
/home/herki/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched/include/linux/compat_autoconf.h:15:2: error: #error Compat-wireless requirement: CONFIG_WIRELESS_EXT must be enabled in your kernel
make[3]: *** [/home/herki/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched/drivers/misc/eeprom/eeprom_93cx6.o] Błąd 1
make[2]: *** [/home/herki/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched/drivers/misc/eeprom] Błąd 2
make[1]: *** [_module_/home/herki/compat-wireless-aircrack-jaunty-patched] Błąd 2
make[1]: Opuszczenie katalogu `/usr/src/linux-2.6.35-sabayon'
make: *** [modules] Błąd 2
Dodam, ze mam juz zainstalowane headers-sources. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc ??
Pozdrawiam