Sprzęt > Napędy CD/DVD

problem z napędem dvd

(1/2) > >>

kolach:
Czy ktoś byłby w stanie udzielić mi pomocy nt. przekierowania zewnętrznego IP z puli do sieci lokalnej, która jest za maskaradą? Próbowałem wszelkich sposobów, ustawiałem SNAT i DNAT na firewallu (iptables) na ruterze, kombinowałem na wszelkie możliwe sposoby i przeszukałem wszystko, co się dało... Na ruterze mam kernela 2.6.13... Jestem wdzięczny za wszelkie sugestie.

zebra:
2005-10-06 01:16:44 kolach napisał:

> Czy ktoś byłby w stanie udzielić mi pomocy nt. przekierowania zewnętrznego IP z puli do sieci
 > lokalnej, która jest za maskaradą? Próbowałem wszelkich sposobów, ustawiałem SNAT i DNAT na
 > firewallu (iptables) na ruterze, kombinowałem na wszelkie możliwe sposoby i przeszukałem
 > wszystko, co się dało... Na ruterze mam kernela 2.6.13... Jestem wdzięczny za wszelkie
 > sugestie.

zebra:
2005-10-06 01:16:44 kolach napisał:

> Czy ktoś byłby w stanie udzielić mi pomocy nt. przekierowania zewnętrznego IP z puli do sieci
 > lokalnej, która jest za maskaradą? Próbowałem wszelkich sposobów, ustawiałem SNAT i DNAT na
 > firewallu (iptables) na ruterze, kombinowałem na wszelkie możliwe sposoby i przeszukałem
 > wszystko, co się dało... Na ruterze mam kernela 2.6.13... Jestem wdzięczny za wszelkie
 > sugestie.

Wywal router. Bo po co on, jak masz publiczne IP dla kazdego?
Ewentualnie możesz przekierować wszystkie porty, ale to tak samo, jakby nie było routera.

guzzi1:
iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --dport 22 -j DNAT --to-destination 192.168.1.6:22

astral:
witam
google prawde Ci powie, a jeśli nie to gg: 3691372

pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej